UDRUŽENJE DRAMSKIH PISACA, DRAMATURGA I SCENARISTA CRNE GORE

O NAMA

Mi smo udruženje dramskih pisaca, scenarista i dramaturga koji vode porijeklo iz Crne Gore ili u njoj stvaraju i žive.

Naša misija je promocija i afirmacija crnogorske dramske književnosti i stvaralaštva, kako domaćoj, tako i publici regiona.

Ako želite da postanete član Udruženja dramskih pisaca, dramaturga i scenarista Crne Gore - "Naša Drama" to možete uraditi preko ovog sajta, tako što ćete jednostavno kliknuti na dugme POSTANITE ČLAN i popuniti traženu kontakt formu.

Ako želite da se vaši dramski tekstovi, scenarija i drugi radovi iz oblasti teatra, filma i televizije nađu na našoj platformi, budite slobodni da ih pošaljete na: kontakt@nasadrama.com. 

„Za nekim ljudima ostanu njihova djeca, za nekima ostanu njihova djela.“ (citat iz drame "Mozgu, ćao!")

"...meni ova tvoja vlast liči na onu pjesmu, kako ono bješe „da se mlada za zelen bor ufati i on bi se zelen osušio“. (citat iz drame "Krst sa petokrakom")

"Moja mladost je čist promašaj...moje tijelo ne prati dušu koja divlja, koja se raspada u ovom svijetu klišea i regula..." (citat iz drame "Lov na vepra")

"Udahni život punim plućima, vele lajf koučevi. A kako da udahnem, kad ne umijem da izdahnem? Zar ne moram prvo da izdahnem da bih udahnula? Ne, obratno je…" (citat iz drame "Miljenica")

"...dok u mojoj glavi pravite muziku što užas i nemir svira, svjestan sam da ste svi vi samo – tigrovi od papira!" (citat iz drame "To je samo krv, Laki")

"Živimo u dobu u kome se čast prodaje za sitne novce. Danas, čak i đavo pazari duše na popustu." (citat iz drame "Apartman Savoja")

POŠTUJMO PRAVA AUTORA

©2021 Sva neovlašćena preuzimanja, kopiranja ili bilo koja druga upotreba dramskih djela objavljenih na ovoj platformi bez saglasnosti njihovih autorki i autora nisu dozvoljena. Autorke i autori zadržavaju sva prava na izvođenja, javna čitanja, ekranizacije i publikovanje djela koja su objavili ovdje, osim onih kod kojih je drugačije naznačeno.

Ako vam je neko djelo privuklo pažnju i želite da kontaktirate autorku ili autora, pišite nam na: nasadrama.me@gmail.com, odgovorićemo u najkraćem roku.

KONTAKT

MAIL:

kontakt@nasadrama.com

nasadrama.me@gmail.com

TEL:

+38268620015